Vizibilitatea discursului Regelui Mihai in social media din Romania

social media Comments Off on Vizibilitatea discursului Regelui Mihai in social media din Romania

Discursul Regelui Mihai a fost un moment puternic mediatizat in online-ul romanesc. Evenimentul a fost dezbatut in presa online, pe bloguri, pe retele de socializare Facebook si Twitter, precum si pe forumuri.

In ultimele 7 zile au fost realizate 1974 de mentionari si acestea au avut un viewership estimat de 4 218 000 de impresii. Cele mai multe aparitii au fost realizate in presa online (1283) si in cadrul blogurilor (328).

Cei mai multi (71%) dintre cei care au vorbit despre discursul Regelui Mihai sunt barbati. 48.4% dintre emitenti sunt bucuresteni.

Este interesant de remarcat faptul ca numarul mentionarilor despre Regele Mihai a crescut considerabil in perioada discursului sau. In ziua evenimentului, au fost 1320 de aparitii in social media. Dintre acestea, 820 au fost inregistrate in presa online, 214 pe bloguri, 167 pe Twitter, 84 pe Facebook, 15 pe forumuri si 20 in comentariile la posturile de pe bloguri.

Cele mai multe mentionari au fost realizate in cadrul presei online (65%). Si tot presa online reprezinta si cel mai de impact canal, cu un procenaj de 85.6%

 

Cele mai influente mentionari pe Facebook:

Cele mai influente aparitii pe Twitter:

Vin Zilele Biz!

social media Comments Off on Vin Zilele Biz!

In perioada 7-11 noiembrie vor avea loc “Zilele Biz” in cadrul Hotelului Howard Johnson din Bucuresti. Evenimentul este organizat de Revista Biz si, ca de fiecare data, propune teme de dezbatare ce au ca scop definirea succesului in anteprenoriat.

Evenimentul cuprinde conferinte, workshopuri, trainguri si prezentari, in care vorbitorii vor dezvolta idei despre creativitate, eficienta si relevanta in mediul de bussiness din Romania. Anul acesta, in cadrul Zilelor Biz, participantii vor asista la dezbateri despre tehnici de team management, greselile in construirea unui brand personal, modele de anteprenoriat, evolutia si directiile marketingului din ultimii ani si despre cum sa faci CSR in social media, fara buget.

In cadrul evenimentului vor tine discursuri: Aneta Bogdan – Fondator & Managing Partner, Brandient; Nick Sohnemann – Innovation Advisor, Trendone; Adrian Stanciu – Partener Wanted Transformation Consultancy; Paul J.R. Renaud – Head Coach, RENAUD INVESTMENTS; Alan Parker – Head of Digital, GolinHarris London; Camelia Sucu – Owner, Class Living; Radu Georgescu – Presedinte, GECAD Group; Alessandra Stoicescu – Antena 1; Bogdan Naumovici – Creative Director 23 Communication Ideas; Ivan Patzaichin; Cornel Marian – Managing director, Oresa Ventures; Mihaela Nicola – CEO, The Group; Steven van Groningen – Presedinte & CEO, Raiffeisen Bank; Marius Ghenea – Presedinte FIT Distribution; Viorel Panaite – Managing Partner, Human Invest; Razvan Capanescu – Director de creatie, Publicis; Mircea Tudor – Presedinte MB Technology.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare accesati pagina evenimentului. Pentru cititorii si membrii comunitatii Zelist, oferim o reducere de 15% la pretul de participare. Pentru a beneficia de acesta reducere, trebuie sa completezi codul de discount “Zelist”.

 

Cum iti dezvolti strategia de social media?

social media Comments Off on Cum iti dezvolti strategia de social media?

Astazi, aproape toate discutiile legate de comunicare si relatii publice contin fara indoiala si abordari in directia social media. Multe companii se intreaba la ce este buna? Alte companii se gandesc ca ar fi utila si incerca sa isi dezvolte comunitatea prin adoptarea si copierea strategiilor colegilor de breasla. Specialistii in domeniu stiu ca strategia de social media este specifica si se elaboreaza in functie de obiectivele fiecarei companii. In social media nu este suficient sa informezi, trebuie sa generezi o discutie, sa dezvolti o relatie cu publicul caruia i te adresezi.

Din perspectiva marketingului, social media aduce un aport extrem de important. Vorbim despre dezvoltarea relatiei pe care organizatia o are cu clientii actuali, gasirea unor clienti noi, eficientizarea costurilor de marketing, cresterea si imbunatatirea pozitiei in motoarele de cautare. Toate acestea sunt beneficii care ii fac pe expertii de marketing sa se gandesca la abordarea acestui nou canal de comunicare.

Social media ajuta la dezvoltarea strategiei de resurse umane, in contextul in care specialistii HR pot urmari si analiza activitatea aplicantilor la posturile disponibilae in cadrul firmei. De asemenea, ei pot oferi spre rezolvare o serie de proiecte pentru a gasi persoanele potrivite.

Daca te-ai hotarat sa activezi in social media, inainte de toate trebuie sa ai in vedere anumite riscuri si mai presus de orice trebuie sa evaluezi imaginea pe care compania ta o are deja in social media. Este posibil ca consumatorii tai sa fi derulat deja discutii legate de produsele sau serviciile tale. Poti sa constati ca acestia nu au vorbit pozitiv despre brandul tau. Acest lucru nu este neaparat unul negativ. Poti utiliza aceste informatii pentru dezvoltarea si imbunatatirea produselor sau a serviciilor. De fapt, utilitatea este una dintre cele mai importante aspecte ale social media: odata ce oamenii care te urmaresc au incredere in brandul tau, poti oricand sa ii intrebi ce parere au despre produsul tau, daca este ok sau mai are nevoie de imbunatatiri.

Cum iti dezvolti strategia de social media?

1. Construieste SWOT-ul social al companiei tale. Defineste punctele tari si punctele slabe pe care consideri ca ai putea sa le ai in mediul online. De asemenea, este foarte important sa studiezi activitatea online a concurentei.

2. Seteaza-ti obiectivele. Inainte de toate este foarte important sa iti stabilesti obiecte de tip SMART (specifice, masurabile, de atins, relevante, incadrate in timp). Pentru fiecare obiectiv in parte, stabileste-ti obiectivele secundare precum si strategiile si tacticile pe care le vei implementa pentru a le atinge. In felul acesta vei reusi sa iti evaluezi mai eficient rezultatele.

3. Alege canalele potrivite. Nu este necesar sa abordezi toate retelele de socializare existente. Vei pierde mult timp si nu vei ajunge la rezultatele dorite. In functie de obiectivele pe care le ai, alege canalele potrivite.

4. Dezvolta relatia cu publicul tau. Comunica informatii care consideri ca sunt de interes pentru oamenii care te urmaresc in social media. Succesul nu consta in obosirea cu prea multe lucruri, ci generarea unor discutii care te vor ajuta sa identifici puncte esentiale despre acestia. Poti utiliza toate aceste elemente in proiectarea unor noi produse si servicii sau imbunatatirea celor deja existente. Este foarte important sa nu insisti pe procesul de vanzare, acesta va veni in timp. Pentru inceput, trebuie sa generezi incredere, iar aceasta se castiga in timp.

5. Fii activ. Nu este suficient sa ai un cont pe Facebook sau pe Twitter pentru a-ti dezvolta strategia social media. Mentine-ti o prezenta activa in online prin continut interesat si util. Sabileste-ti un program pentru a-ti actuliaza conturile social media.

6. Gestioneaza crizele. Cel mai important aspect in ceea ce priveste social media consta in faptul ca aceasta nu este lineara. Social media poate fi haotica si din acest motiv este extrem de important sa fii atent la ce se vorbeste despre brandul tau si sa incerci sa rezolvi problemele ce apar, inainte ca acestea sa se transforme in adevarate crize de imagine.

Pentru a implementa social media in cadrul comunicarii companiei tale, trebuie sa iei considerare o serie de aspecte care poate determina succesul sau insuccesul activitatii tale in online. Este important sa iti setezi obiective masurabile, sa ai strategii creative si sa iti alegi canalele potrivite. Nu uita ca poti oricand sa depasesti barierele si sa propui noi tactici pentru comunicarea cu publicul tau.

Sursa text

Sursa foto

Cele mai discutate industrii creative in social media

social media Comments Off on Cele mai discutate industrii creative in social media

Te-ai intrebat vreodata care sunt cele mai vizibile si mai discutate ramuri ale industriilor creative in social media si in media online? Impreuna cu ORICUM ne-am pus aceasta intrebare si am incercat sa raspundem printr-un research realizat in perioada de monitorizare 08 octombrie 2010 – 07 octombrie 2011, utilizand informatiile furnizate de Zelist Monitor.

Demersul descriptiv al cercetarii a urmarit in prima etapa operationalizarea conceptului de “industrii creative” si stabilirea termenilor care definesc cel mai bine contextul semantic al creativitatii. Au fost selectate 23 de cuvinte-cheie, o parte dintre ele reprezentand denumirea specifica a unei industrii creative, iar alta parte fiind sinonime folosite uzual in limba romana. Pentru definirea contextului semantic al creativitatii au fost stabilite 4 cuvinte cheie, in asociere cu care au fost introdusi spre monitorizare toti cei 23 de termeni amintiti anterior. Vizibilitatea industriilor creative ce cuprind mai multi termeni-cheie este data de suma mentionarilor inregistrate de fiecare expresie.

Sursele investigate au fost compuse din 63.500 de bloguri, 51.326 de conturi romanesti de Twitter, 1.500 de feeduri ale principalelor publicatii online din Romania,1.500 de pagini publice si grupuri publice Facebook si principalele 25 de forumuri romanesti.

Iata cum arata topul vizibilitatii industriilor creative in social media romaneasca in perioada octombrie 2010 – octombrie 2011:

Iata mai jos si vizibilitatea tuturor termenilor-cheie monitorizati, in acceasi perioada:

La industriile creative compuse din mai multi termeni, vizibilitatea este data de suma mentionarilor termenilor-cheie. De exemplu: “Film, video si fotografie” (“film”, “video” si “fotografie”), “Moda” (data de suma mentionarilor termenilor-cheie “moda” si “fashion”) “Advertising” (suma mentionarilor termenilor-cheie  “advertising” si “publicitate”), “Arte si piata de arta” (“arte” si “piata de arta”), etc.

In continuare, referindu-ne la universul creativitatii, cadrul in care s-au efectuat toate masuratorile, s-a stabilit dimensiunea acestuia ca fiind reprezentata de totalitatea mentionarilor termenilor-cheie: “creativitate”, “creatie”, “copyright” si “drepturi de autor”. In ultimul an, in social media romaneasca au existat 53.325 de astfel de mentionari.

Din datele de mai sus se observa ca din totalul mentionarilor referitoare la creativitate, creatie, copywright si drepturi de autor publicate in decursul ultimului an, 14,8% sunt in legatura cu industria creativa a filmului. Altfel spus, 1 din 7 mentionari despre creativitate sunt in legatura cu domeniul filmului si al fotografiei. Din totalul mentionarilor in legatura cu creativitatea – definita prin termenii amintiti anterior – 9% sunt in legatura cu industria creativa a muzicii si 6% cu cea a modei.

 

Castiga o invitatie la Festivalul de Film Comedy Cluj

Stiri 4 Comments »

Comicul face parte din cotidianul nostru, intr-o forma sau alta. Festivalul Comedy Cluj realizeaza o incursiune in lumea comicului, prezentand o suita de filme din cele mai diverse tari, menite sa aduca un zambet pe buzele cinefililor.

Evenimentul isi propune sa introduca pasionatii de filme intr-un spatiu multicultural, presarat cu umor.  Participantii se pot delecta cu serie de productii ale genului, printre care enumeram si satira, parodia, comedia romantica, bufa, comedia neagra, comedia de situatie, de limbaj si comedia absurda.

Daca te-am facut curios si vrei sa participi la festival, avem o veste buna pentru tine. Zelist ofera 5 bilete de cate o persoana pentru oricare dintre filmele incluse in programul festivalului. Tot ce trebuie sa faci este sa ne lasi un comentariu in care sa ne spui ce film vrei sa vizionezi si de ce.

Pentru a va oferi mai multe sanse, concursul se va desfasura si pe blogul colegilor nostri de la TPU. De asemenea, bloggerii oficiali Zelist vor organiza si ei concursuri  pe blogurile lor, deci fii cu ochii in patru.

Inscrierile se finalizeaza luni, 17.10.2011, la ora  12:00. Norocosii castigatori vor fi anuntati la ora 16:00. Acestia vor fi contactati ulterior pentru a li se comunica modalitatea in care vor intra in posesia biletelor incepand cu ziua de marti, 18.10.

Va uram mult noroc!

 

Clientul social si influenta sa asupra altor clienti

social media 4 Comments »

Conform unui studiu realizat de Cone Communication despre influenta clientilor sociali asupra altor clienti, 4 din 5 consumatori si-au schimbat parerea despre un produs recomandat pe baza informatiilor negative scrise de alti clienti sociali.

 

Informatiile pozitive au acelasi efect asupra deciziei de cumparare. 87% dintre clienti au declarat ca o parere pozitiva despre produs au avut ca efect determinarea hotararii de a cumpara respectivul produs. Studiul accentueaza puterea informatiilor negative in determinarea finalitatii unui proces de cumparare.

 

Un aspect interesat abordat in cadrul studiului consta in modalitatea in care clientii, care cauta informatii despre produse, ofera expertiza si clasifica persoanele ce ofera informatii despre anumite produse utilizate. Astfel, doar 8% dintre intervievati considera ca o sursa credibila este acea persoana care are mai multi social media followers. 69% dintre clienti au declarat ca ofera credibilitate unei surse, daca aceasta a utilizat un anumit produs sau serviciu.

 

In ceea ce priveste costul produselor sau serviciilor despre care cauta informatii, 78% dintre intervievati au declarat ca sunt interesati de informatii suplimentare depre produsele recomandate, printre care enumeram si filme sau restaurante. 89% dintre clienti cauta informatii despre produsele premium ce le-au fost recomandate.

 

68% dintre clientii care aloca timp cercetarii pe internet despre anumite produse sau servicii, o fac pentru ca, dupa cumparare, intentioneaza sa utilizeze acel produs sau serviciu pentru mai multi ani.

 

Pe voi cat va influenteaza review-urile pe care le cititi online despre produsele sau servicile pe care intentionati sa le achizitionati?

Sursa

Agenda Romanian PR Award 2011

Stiri Comments Off on Agenda Romanian PR Award 2011

Pe data de  27 octombrie 2011 va avea loc editia a IX-a a Galei Romanian PR Award. Evenimentul isi propune promovarea si premierea spiritului creator si al excelentei in domeniul relatiilor publice.

Gala PR Award se va desfasura la Palatul Parlamentului in Sala I. Gh. Duca. Evenimentul va incepe la ora 18:30. Anul acesta au fost inregistrate 212 de proiecte inscrise in cele 24 de categorii de concurs.

Din agenda Romanian PR Award 2011 face parte si Trainingul “Rolul creativitatii in strategiile de comunicare interna” sustinut de Thomas Achelis, Presedintele Forum for International Communications. Evenimentul va avea loc in decursul zilei de 28 octombrie. Acesta se adreseaza practicienilor de resurse umane si relatii publice.

Obiectivul trainingului este acela de a spori calitatea comunicarii in cadrul unei organizatii precum si cresterea implicarii angajatilor in proiectele dezvoltate de catre companii. In cadrul workshop-ului vor fi abordate teme precum: tehnici de evaluare in cadrul comunicarii interne, instrumente practice de motivare a angajatilor, suporturi de comunicare interna, strategii de comunicare interna precum si dezbaterea rolului pe care il are comunicarea in contextul unei schimbari organizationale.

Evenimentul accentueaza necesitatea comunicarii interne in cadrul organizatiilor. Calitatea acesteia este extrem de importanta, mai ales la nivelul management-angajati. Lipsa comunicarii in cadrul unei companii poate conduce la o desfasurare defectuasa a activitatii. Fiecare companie poate utiliza o serie de tehnici de comunicare pentru prevenii si pentru a gestiona crizele atunci cand are loc o schimbare organizationala.

Pentru a accesa agenda trainingului precum si pentru a va inscrie la evenimentele din cadrul Romanian PR Award intrati pe pagina oficiala a evenimentului.

Ne vedem acolo!

Ne vedem la Legal Issues in Social Media

social media Comments Off on Ne vedem la Legal Issues in Social Media

Pe 25 octombrie la Athenee Palace Hilton va avea loc Legal Issues in Social Media, prima conferinta locala in care se vor dezbate poatentialele riscuri din domeniul social media. Conferinta este organizata de catre Evensys.

Evenimentul are la baza necesitatea setarii parametrilor legali in cadrul activitatilor din online. In contextul informatic actual, retelele sociale sunt un canal puternic utilizat in procesului de comunicare cu publicul. In cadrul conferintei vor fi analizate riscurile ce pot aparea in activitatea online.

Conferinta se adreseaza avocatilor companiilor de advertising sau marketing, managerilor de HR, profesionistilor in relatii publice, social media, marketing, branding, corporate affairs din  companiile ce utilizeaza social media in cadrul comunicarii cu publicurile lor.

Evenimentul isi propune sa aduca un aport informational participantilor tratand teme precum dreptul la proprietatea intelectuala, defaimare si calomnie in retelele sociale sau riscurile pe care le genereaza angajatii unei companii.

In cadrul conferintei, o serie de experti vor impartasi din know-how-ul lor. Dintre acestia ii putem enumera pe Ana-Maria Baciu, Partener, Coordonator al practicii de proprietate intelectuala, NNDKP, Delia Belciu, Asociat Senior, Practica de proprietate intelectuala, NNDKP, Roxana Ionescu, Asociat Manager, Coordonatorul practicilor de Dreptul mediului si de Protectia datelor, NNDKP, Madalina Uceanu, Career Coach & Senior Advisor, CareerAdvisor, Cristian Manafu, Managing Partner, Evensys, Alexandru Negrea, Social Media Manager, BCR, Cristi China Birta, Co-Fondator, Blogal Initiative, Costin Cocioaba, Owner, Refresh.ro, Cristi Dorombach, Blogger, Piticu.ro.

Pentru inscrieri si pentru mai multe informatii puteti accesa site-ul evenimentului.

Cum putem sa fim la curent cu toate mentionarile expresiei monitorizate fara a accesa platforma?

Zelist Monitor Comments Off on Cum putem sa fim la curent cu toate mentionarile expresiei monitorizate fara a accesa platforma?

Zelist Monitor pune la dispozitia dvs. cate un feed RSS pentru fiecare expresie in parte, feed care poate fi utilizat in orice RSS reader (online reader, desktop reader sau pe mobil). Link-ul feed-ului poate fi preluat din dreptul fiecarei expresii din pagina Expresii monitorizate

sau din pagina Management expresii,

utilizand iconita RSS aferenta fiecarei expresii  (click dreapta pe iconita si apoi Copy link adress)

Dupa ce a fost copiat link-ul RSS-ului, accesam RSS reader-ul nostru (in cazul de fata Google Reader poate fi accesat la adresa http://google.com/reader) si adaugam link-ul nou.

Dupa adaugare, in fereastra din dreapta a readerului incep sa fie afisate mentionarile expresiei monitorizate.

In cazul in care vi se pare greoaie aceasta solutie, puteti bifa in cadrul sectiunii Alerte, optiunea Email de alerta, optiune care va trimite pe e-mail, o data pe ora, mentionarile expresiei monitorizate in ora anterioara.

Daca aduni un rus si o lovitura de picior, stii ce iese?

social media Comments Off on Daca aduni un rus si o lovitura de picior, stii ce iese?

Comparativ cu luna august, numarul blogurilor active (cel putin 1 post) a crescut cu aproximativ 2% pana la un numar de 13.534 bloguri iar activitatea din blogosfera romaneasca a scazut cu aproximativ 3% pana la un numar de 193.632 articole.Twittosfera a inregistrat, de asemenea, un regres fata de luna anterioara din punct de vedere al numarului de posturi cu aproximativ 7% pana la un numar de 1.189.684 posturi. Numarul conturilor active s-a aflat in scadere pentru a treia luna consecutiv, in luna septembrie inregistrandu-se un numar de 16.129 conturi active in timp ce numarul total de conturi de Twitter a crescut in septembrie cu 83, Zelist Monitor inregistrand un numar de 56.467 conturi.

Top stiri virale

1) Stirile PROTV: Au mai ramas 20 de zile pana cand vom vedea Draconidele. “Un fenomen unic in viata”
Draconidele, curentul de meteori denumit popular “ploaie de stele cazatoare” care a avut loc in acest weekend, a suscitat interesul internautilor romani datorita raritatii sale.

2) IQads: “Problema industriei asteia e ca are prea multa voce”
A face ceva pentru nu stiu ce campanie sau pentru nu stiu ce produs, astea sunt bullshit-uri mediocre si nu fac decat sa mute niste bani din buzunarul cuiva in buzunarul altcuiva.” – Extras din interviul dat de Catalin Tenita pentru Iqads.

3) Sport.ro: Reeditare! Asta e perversa din Rusia: lovitura de picior care te ia de cap!
O demonstratie a unei lovituri de picior ia o intorsatura “dureroasa” pentru unul dintre participantii la demonstratie.

4) Realitatea: Testul bogatiei: Ce politician va reusi sa traiasca cu 200 de lei pe saptamana?
Realitatea TV a lansat o noua campanie, “Testul bogatiei“, ca raspuns la declaratia ministrului Sebastian Lazaroiu: “Bogat inseamna sa ai 800 de lei pe membru de familie“.

5) Antena1: Adrian Minune a facut o manea dupa melodia Rihannei
Mircea Badea a prezentat in premiera maneaua realizata dupa single-ul Men Down lansata de Rihanna.

6) PROTV: “Vocea ta suna ca o vioara!”. Vezi cum a cantat Dragos, concurentul care i-a facut pe toti antrenorii sa se intoarca!
Dragos Chircu i-a facut pe toti cei patru “antrenori” sa se intoarca pentru el in cadrul concursului Vocea Romaniei, datorita interpretarii remarcabile a piesei Summertime.

7) Jurnalul: Jeni, fetita care isi cumpara caietele in rate. “Cand n-ai ce sa mananci, pui capul jos si te culci”
Jurnalul a prezentat cazul unei fetite din localitatea Glodeanu, judetul Buzau, care viseaza sa ajunga doctor si se lupta cu vicisitudinile vietii inca de la o varsta la care alti copii nu se gandesc decat la joaca.

8) Realitatea: Marcel Pavel: Daca spuneam versul “Triumfator in lupte, un nume de Traian” se interpreta politic
Marcel Pavel a gresit versurile imnului national pe care l-a cantat inainte de meciul Romania-Franta, greseala care i-a adus si o amenda de 5000 lei.

9) Sport.ro: Omul cu muschi de fier! Un ucrainean face niste exercitii de ramai masca! Vezi de ce este in stare! SUPER VIDEO
Exercitiile sunt extrem de greu de realizat, acesta lucrand de cele mai multe ori din pozitii neobisnuite, folosindu-se si de greutati la glezne sau sub forma de vesta.

10) Dilemaveche.ro: Johnny
Articolul aparut in Dilema veche, nr. 101, 22 decembrie 2005, ne prezinta un mic crampei din viata maestrului Johnny Raducanu.

Top videoclipuri

1) Anda Adam – Feel [Official Video] – 1315 aparitii
Videoclipul piesei Feel a adunat in cele aproximativ 4 luni trecute de la adaugarea pe profilul de Youtube al artistei aproximativ 1.200.000 de vizualizari.

2) Grasu XXL – LaLa Song (feat Guess Who) – 134 aparitii
Noul single Grasu XXL – LaLa Song (feat Guess Who) a strans in aproximativ o luna de zile 1.800.000 de vizualizari.

3) The Vampire Diaries – The Birthday 3×01 Episode Preview
Preview-ul primului episod din sezonul 3 al serialului de televiziune The Vampire Diaries a fost preluat de 126 ori.

4) The Vampire Diaries 3×02 “The Hybrid” preview (extended version)
Preview-ul episodului doi din sezonul 3 al serialului de televiziune The Vampire Diaries a fost preluat de 107 ori.

5) Cosmote Fluturele – 69 aparitii
Noua reclama Cosmote, Fluturele, a iscat numeroase controverse in online-ul romanesc.

6) Carlsberg stunts with bikers in cinema – 68 aparitii
Ce-ai face daca ai bilete la film iar sala este plina de motociclisti “suparati”, singurele doua locuri disponibile fiind chiar in centrul salii? V-ati aseza pe locurile disponibile sau ati pleca?

7) Nefiltrat VS Fresh (Micutzu VS Narcotic Sound Christian D) – 59 aparitii
Tu ce alegi dintre o bere filtrata si una fresh?

8) Inna – Put your hands up (Internet video) – 40 aparitii

9) Fly Project – Musica (By Fly Records) – 39 aparitii
Adaugat in data de 1 septembrie 2011, videoclipul lansat de Fly Project a inregistrat aproximativ 1.100.000 de vizualizari in luna septembrie.

10) Jennifer Lopez – Papi – 39 aparitii
Videoclip oficial

Top hashtag-uri

Hashtag-ul #peblog se mentine pe o pozitie fruntasa inca de la inceputul anului. Felicitari tuturor celor care scriu articole in mod constant.